Thursday 12 March 2015

Consumul de usturoi crud: Proprietăți, beneficii și contraindicații



                                                     

Consumul de usturoi crud este bun pentru sănătate, indiferent de consecințele asupra-vă respirația: acesta este un antibacterian, antibiotic și un sange mai subtire naturale.
Nu este cu siguranță pe placul toate gusturile și cu siguranță nu ne face cu ușurință abordabil, cu excepția cazului în câteva ore au trecut de când l-am mâncat. Dar oricum usturoi este o leguma cu multe proprietati valoroase cunoscute încă din antichitate, când a fost privită în primul rând ca un tonic, o substanță tonic și stimulent extrem de energic aa.
Acesta a fost, de fapt, dat sclavii pentru a crește puterea lor, de la soldații din Roma antică și Egiptului, pentru toți cei care au lucrat la construirea piramidelor, dar a fost, de asemenea, utilizat pentru cunoscutăproprietati antibacteriene si antivirale.
A fost mereu apreciate în bucătărie pentru a însoți un prim sau un al doilea masă curs, pentru aroma sa, dar mulți se folosesc numai în timpul de gătit, iar mai târziu scoateți-l, pur și simplu pentru că nu toată lumea se bucură de mananca-l.

Beneficiile de usturoi:

Beneficiile provenind din consumul de usturoi numeroase, este un purificator antiseptic, antibacterian, deparazitare, energizant si revigorant inima si sistemul circulator, mai subțire de sânge, pentru a numi doar câteva, însă pentru a beneficia de aceste avantaje ar trebui să fie beat la crud formează în loc de gătit.
Ingredientul activ din usturoi se numeste alicina.
Consumul brut, așa cum deja am menționat anterior, poate fi neplăcut pentru că alicina, care este principala substanță activă dă mirosul intens care emana atunci când catel de usturoi se taie și elicopter, și este, de asemenea, motivul pentru aroma intensa, atunci când mestecate. Alicina este De asemenea, substanța care protejează planta de paraziți care poate ataca, prin urmare, este un antiparazitar eficient și antibacterian, atât pentru instalația și persoana care introduce in organism.
Alicina este benefic în special pentru circulatia sangelui si a tensiunii arteriale. El ajută ușura presiunea care vine cu hipertensiune arterială, deci cei care sunt dimpotrivă, și au tensiune arterială scăzută, ar trebui să consume cu moderație. El ajuta la mentinerea arterele curate, și joacă rolul unei acțiuni vasodilatator, reducând riscul unui atac de cord sau accident vascular cerebral.
De asemenea, ajută la eliminarea colesterolului LDL, deoarece este un antioxidant, si lupta impotriva radicalilor liberi care protejează întregul corp de efectele negative ale îmbătrânirii, atat fizic cat si intelectual.Alicina are, de asemenea, antibacteriene evident și proprietăți antiseptice. Bazate pe dovezi științifice, este un antibiotic bun, în plus față de lupta împotriva bacteriilor, și nu duce la formarea de tulpini bacteriene rezistente.

Contraindicații de usturoi:

Cu toate acestea, ar trebui să știți că mananca usturoi crud are câteva dezavantaje. Cei care sufera de gastrita, ulcer sau, în general, sunt un subiect de probleme de stomac ar trebui să nu exagerati, pentru că usturoiul poate provoca arsuri la stomac, iar consumul excesiv poate duce la greață și iritarea în intestine.
Pentru femeile gravide nu este recomandat să profite de efectele anticoagulante asupra sângelui, în timp ce în timpul alăptării se poate modifica gustul laptelui care nu ar putea fi salutat de către nou-născut. 
În cele din urmă, Alicina pot interacționa negativ cu unele anticoagulante si tratamente plachetare de droguri si terapii impotriva HIV. 
Nu uita consecințele devastatoare asupra-vă respirația ... și sudoare!  

No comments:

Post a Comment