Monday 16 March 2015

Rosiile cu tugui



Roșiile cu tugui și e-urile sunt la fel de nocive.

Toxitatea este o chestiune relativă și este un răspuns strict personal al fiecărui individ. Apare fenomenul de sinergism sau efectul de cocktail. Noi nu mâncăm un aliment cu un singur E, ci mâncăm aimente care conțin metale grele, cu reziduri de pesticide, cu substanețe adăugate care conțin o anumită textură și cand facem exces, lucrurile devin dramatice.

Ar trebui să foloim soiuri tradiționale! Roșiile hibride nu le putem cultiva fără să le stropim și să le administrăm îngrăsăminte chimice, așa sunt ele create, sunt foarte sensibile.", a spus Menci la REALITATEA TV.

ATENŢIE la ROŞII: cele ŢUGUIATE sunt CANCERIGENE

"Avem doua tomate: o tomata care nu a fost stimulata si o tomata care a fost stimulata. Cea nestimulata are punctual pistilar normal, chiar putin ingropat si este plata, iar cea stimulata vedeti in locul punctului pistilar a creat aceasta deformare vizibila."

Cercetătorii buzoieni de la Staţiunea Legumicolă spun că substanţele folosite pentru creştere sau pentru îndepărtarea dăunătorilor produc o acumulare a toxinelor în extremitatea roşiei.

 "Aceste substanţe sunt periculoase atat pentru planta cat si pentru mediu, dar in special pentru om. nu intamplator o parte din ele au fost scoase de pe lista oficiala si nu ma au dreptul de a fi comercializate pe teritoriul romaniei, dar din pacate, asa cum stiti totul este posibil la noi. Circula aceste substante in randul cultivatorilor, pentru ca vorbim de bani, de castig si sigur, sunt de regula cancerigene", explică un cercetător.

În pieţele buzoiene, tarabele sunt pline de roşii cu ţugui. Comercianţii ne garantează, însă, că sunt bune la gust şi sănătoase.

Clienţii merg pe mâna negustorilor şi cumpără fără să pună sub semnul întrebării calitatea roşiilor.




Dr. Menci: "Din pacate, nu sunt roșii autentice românești"



https://youtu.be/RME8HEskhlI




Astazi au vazut lumina zilei:
-1819: Alecu Russo, poet, prozator, eseist, critic literar român (d. 1859)
-1834: Gottlieb Daimler, inginer, inventator german (d. 1900)
-1883: Urmuz (Demetru Dem. Demetrescu-Buzău), scriitor român (d. 1923)
-1919: Nat King Cole, cântăreț american (d. 1965)

Au plecat intr-o lume mai buna:
-1680: François de La Rochefoucauld, scriitor francez (n. 1613)
-1782: Daniel Bernoulli, matematician de origine germană (n. 1700)
-1941: Nicolae Titulescu, om politic, diplomat român (n. 1882)
-1976: Luchino Visconti, regizor italian de film (n. 1906)



No comments:

Post a Comment